Apics Flexjobs

Apics Flexjobs, de oplossing voor geschikt personeel zonder gedoe.  

Volledig ontzorgen 

Apics Flexjobs, gevestigd in Alphen aan den Rijn, en is de betrouwbare partner voor werkgevers die op zoek zijn naar kwalitatief goede kandidaten zonder een te grote poppenkast. Wij begrijpen dat het wervingsproces van kandidaten tijdrovend en complex kan zijn. Daarom nemen wij dit gehele proces uit handen, van werving tot aan de administratie van salarissen en salarisstroken. Dit doen we zodat jij je volledig kan focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. 

Nadat wij om de tafel hebben gezeten, onder het genot van een bakje koffie en jullie wensen en behoeften in kaart hebben gebracht. Weten wij precies wat jouw bedrijf voor medewerkers zoekt en daar gaan we direct mee aan de slag. Zodra wij een geschikte kandidaat gevonden hebben, komen we direct bij jou langs. Mocht dit een match worden, dan nemen wij de administratie voor onze eigen rekening.  

 


Onze aanpak 

Ons team van experts staan klaar om de beste talenten te vinden die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfscultuur, doelstellingen en wensen. Terwijl we bezig zijn met het maken van de match, houden we je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.  

We hebben inmiddels een grote pool van gemotiveerde kandidaten die op zoek zijn naar werk in de logistiek. Dit zijn vaak mensen die bij werkgevers voor een kortere periode aan de slag kunnen, hierna komen ze weer in contact met Apics Flexjobs voor een volgende opdracht. Daarnaast blijven we altijd op zoek naar uitzendkrachten die wij nog niet kennen. Als team streven we ernaar om binnen zeven dagen een kandidaat voor te stellen aan een werkgever. Tijdens dit proces begeleiden we de uitzendkracht op het gebied van sollicitatietraining of brengen we hen naar de afspraak.  

Een ander voordeel aan een samenwerking met Apics Flexjobs, is dat wij onze kandidaten voorzien van de benodigde certificaten voordat we hen voorstellen. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat een logistiek medewerkers een EPT-certificaat, heftruck certificaat en VCA-diploma op zak heeft, voordat deze kandidaat met de werkgever in gesprek gaat.  

onze aanpak

Zodra een uitzendkracht geplaatst is, blijven wij in contact met zowel de werkgever als de werknemer. Wij vinden het belangrijk om van de werkgever feedback te ontvangen over hoe de samenwerking met de werknemer verloopt. Loopt alles van een leien dakje? Of is er ruimte voor verbetering? Bij mogelijke feedback gaan we in gesprek met de werknemer.  

Als laatste ontzorgen wij de werkgever ook op administratief gebied, zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen het arbeidscontract tussen werkgever en werknemer, maar dat is niet alles! Ook zorgen wij ervoor dat de werknemer maandelijks het salaris zorgvuldig gestort krijgt op zijn rekening. En dat zij een loonstrook ontvangen. Apics Flexjobs neemt dus de volledige administratieve rompslomp uit handen.  

laat je adviseren

Laat je adviseren

Met onze jarenlange ervaring in de logistiek branche, begrijpen wij de complexiteit en de uitdagingen die zich voordoen bij het vinden van kwalitatief goed personeel. Daarom biedt Apics Flexjobs jouw bedrijf waardevol advies. Soms is het prettig om even te sparren, voordat er een knoop wordt doorgehakt. Onze kennis in de logistieke sector is diepgeworteld. Inmiddels kennen we alle ins en outs, de wet- en regelgeving. We delen deze waardevolle inzichten graag met jou.  

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, zodat we samen kunnen ontdekken hoe Apics Flexjobs jouw bedrijf verder kan helpen. 

 

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.