Blogs

Bij Apics Flexjobs zijn we altijd bezig om jouw (toekomstige) baan nog leuker te maken. Daarom delen wij in onze blogs handige tips en onze ervaringen. Bekijk onze blogs en ontdek welke tips wij voor jou hebben!

{name}
2 november 2022

Beveel een vriend aan en krijg zelf €50,-

Werk je nu met plezier voor Apics Flexjobs of heb je dit gedaan en ken jij nog iemand die op zoek is naar werk? Dan kun je hier nu weer €50,- mee verdienen.

Lees meer

{name}
19 september 2022

Werksfeer

Een goede werksfeer is erg belangrijk, voor zowel jou als je collega’s. Een goede sfeer verhoogt de prestaties en de kwaliteit van het werk, zorgt voor minder verzuim en iedereen gaat met meer plezier naar werk! 

Lees meer

{name}
15 augustus 2022

6 Redenen om te werken in de logistiek

Wie wil er nou niet in de logistiek werken? Het is een branche dat altijd in beweging is. Niet alleen om goederen te vervoeren, maar ook met het makkelijker maken van het werk. Denk hierbij aan het gebruiken van robots om het werk makkelijker te maken.

Lees meer

{name}
5 juli 2022

Hoe til je veilig?

Tillen wordt veel gedaan op de werkvloer daarom is het handig om te weten hoe je dit veilig doet. Volgens de wetgeving mag je namelijk maar maximaal 23kg tillen wanneer dit langdurig is. Wordt dit meer, dan zal je dit samen met een collega moeten oppakken. Het juist tillen van goederen kan veel klachten tegengaan. Zo voorkom je rugklachten.

Lees meer

{name}
7 maart 2022

Help een vriend aan werk en verdien zelf €50,-

Ken jij iemand die op zoek is naar werk maar die zelf geen leuke baan kan vinden? En wil jij hier zelf €50,- aan verdienen? Maak dan gebruik van onze actie!*

Lees meer

{name}
5 januari 2022

Hoe ga je om met stressvolle werksituaties?

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat we stil staan bij stress van werkgevers en werknemers.

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Maatregelen tijdens je sollicitatiegesprek

Mocht je bij ons op kantoor een afspraak hebben, houd je dan aan deze maatregelen. Toch liever online een sollicitatiegesprek voeren? Geen enkel probleem! Zien we jou binnenkort bij een van onze opdrachtgevers?

Lees meer

{name}
4 januari 2022

Werkgeluk, weet jij wat dat is?

Weet jij wat dat is? Ja, plezier hebben op je werk is leuk, maar er moet gewoon brood op de plank komen toch? Dat is toch wat heel veel mensen denken, maar het is juist heel belangrijk dat je wel werkgeluk ervaart! Hieronder kan je lezen wat werkgeluk precies inhoudt, hoe je bij jezelf kan kijken of je ook werkgeluk ervaart en wat je kan doen als je niet gelukkig bent op je werk.

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Snel €20,- verdienen?

Geld verdienen door maar één belletje te doen of één appje te sturen naar een vriend? Huh? Hoe werkt dat dan? Ik hoor je denken!

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Werkplezier verhogen? Wij geven jou 4 manieren!

Wil jij het maximale uit jouw baan halen? Logisch. Het is van groot belang dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft bij z’n huidige baan. Merk jij dat je momenteel geen plezier haalt uit jouw werk? Dit kan komen door hoge werkdruk, wat burn-outs kan veroorzaken.

Lees meer

{name}
19 januari 2023

Personeelstekorten in de logistiek

Meerdere sectoren lijden door een personeelstekort en jammer genoeg valt de logistiek hier ook onder. Dit betekent dat de productie en distributie van een product langer kan duren dan normaal.

Lees meer

{name}
3 januari 2023

Een salarisindicatie geven, hoe doe je dat?

Het geven van een salarisindicatie kan een lastige taak zijn, vooral als je niet zeker weet wat een redelijk salaris is voor de functie waarvoor je solliciteert. Toch is het belangrijk om een salarisindicatie te geven, omdat dit kan helpen om te bepalen of het bedrijf binnen je budget past en of het bedrijf bereid is om een redelijk salaris te bieden. Een weloverwogen salarisindicatie aangeven is dus erg belangrijk.

Lees meer

{name}
21 december 2022

Sollicitatiegesprek tips: maak indruk bij je kennismaking!

Op zoek naar sollicitatiegesprek tips? Zoek niet verder. We hebben een aantal belangrijke tips voor je verzameld. Zo stap jij met een zelfverzekerd gevoel je afspraak in.

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Tips voor het maken van een goed CV

Er zijn meestal veel mensen die reageren op dezelfde vacature. De mensen die jouw CV te zien krijgen wil je in één keer laten zien wie je bent, wat je kan en waarom jij past op de vacature waar je op reageert. Doe je dit niet goed?

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie