Blogs

Bij Apics Flexjobs zijn we altijd bezig om jouw (toekomstige) baan nog leuker te maken. Daarom delen wij in onze blogs handige tips en onze ervaringen. Bekijk onze blogs en ontdek welke tips wij voor jou hebben!

{name}
16 augustus 2023

Een dag in het leven van een logistiek medewerker

Altijd al benieuwd geweest naar hoe een dag van een logistiek medewerker eruit ziet?

Lees meer

{name}
9 augustus 2023

Een heftruck certificaat halen is cruciaal voor je carrière!

In een wereld die steeds afhankelijker wordt van logistiek en efficiënt goederenbeheer, is het verkrijgen van certificaten van onschatbare waarde. Een heftruck certificaat halen bijvoorbeeld… Het kan je een voorsprong geven op de arbeidsmarkt.

Lees meer

{name}
17 juli 2023

De cruciale rol van een teamleider logistiek!

Een efficiënte logistieke operatie is cruciaal voor het succes van elk bedrijf dat goederen produceert, verwerkt of distribueert. Binnen dit complexe proces speelt de teamleider logistiek een essentiële rol.

Lees meer

{name}
10 juli 2023

Logistiek werk: Ontdek waarom het zo leuk is!

Logistiek werk is een essentieel onderdeel van het moderne bedrijfsleven. Het zorgt voor een efficiënte en tijdige levering van goederen, waardoor bedrijven kunnen functioneren en klanttevredenheid wordt gegarandeerd.

Lees meer

{name}
8 juni 2023

Een sollicitatiebrief schrijven? Essentiele stap in jouw sollicitatieproces!

Ben jij op dit moment hard op zoek naar een nieuwe baan en zit jij midden in het sollicitatieproces? Een goede sollicitatiebrief schrijven is hierin een belangrijke stap!

Lees meer

{name}
5 juni 2023

5 tientjes voor vriendjes!

Wil jij graag 50,- euro verdienen? Dat kan... Hieronder lees je hoe!

Lees meer

{name}
15 mei 2023

Jouw sollicitatiegesprek opvolgen? Dat doe je zo!

Het opvolgen van een sollicitatiegesprek is een belangrijk proces in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. In onze blog vertellen we jou alles wat je moet weten over het opvolgen van jouw gesprek!

Lees meer

{name}
8 mei 2023

Werken als orderpicker? Wij vertellen alles over deze functie!

Werken als orderpicker kan een uitdagende maar ook belonende baan zijn. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten en goederen die klanten hebben besteld.

Lees meer

{name}
1 mei 2023

Uitzendbureau logistiek, wij helpen jou aan personeel!

De logistieke sector is een belangrijk onderdeel van de economie. Wij vertellen je alles over uitzendbureaus in de logistieke sector. Lees vooral onze blog!

Lees meer

{name}
20 april 2023

Alles over transport en logistiek!

Binnen onze moderne economie is transport en logistiek van essentieel belang. Wil jij graag meer te weten komen over transport en logistiek? Lees onze blog!

Lees meer

{name}
3 april 2023

Alles over de functie magazijnmedewerker!

Als magazijnmedewerker ben je onmisbaar, je bent namelijk de essentiële schakel binnen een bedrijf. Maar waarom? Lees onze blog!

Lees meer

{name}
30 maart 2023

Wat maakt logistiek werk zo leuk?

Logistiek werk is een dynamische en boeiende sector die een breed scala aan uitdagingen biedt. Maar wat maakt logistiek werk nu zo leuk?

Lees meer

{name}
1 maart 2023

Toe aan een salarisverhoging? Wij geven je 5 tips!

Om een salarisverhoging vragen, het kan een lastig onderwerp zijn om aan te snijden bij je werkgever. Toch zijn we er op een gegeven moment allemaal aan toe.

Lees meer

{name}
22 februari 2023

Wat doet een logistiek medewerker?

De rol van een logistiek medewerker is essentieel voor het succes van elke onderneming die producten verkoopt en verzendt.

Lees meer

{name}
9 februari 2023

Cv maken met deze 8 onderdelen en tips!

Cv maken! Ga jij solliciteren voor een baan? Dan kan een curriculum vitae, oftewel een cv, niet ontbreken… Maar hoe maak je nou een goed cv?

Lees meer

{name}
1 februari 2023

Waarom werken als monteur? Wij geven 5 redenen!

Werken als monteur is een uitdagende en veelbelovende carrière voor degenen die geïnteresseerd zijn in techniek en het oplossen van complexe problemen.

Lees meer

{name}
19 januari 2023

Personeelstekorten in de logistiek

Meerdere sectoren lijden door een personeelstekort en jammer genoeg valt de logistiek hier ook onder. Wij vertellen jou meer!

Lees meer

{name}
11 januari 2023

Werkplezier verhogen? Wij geven jou 4 manieren!

Wil jij het maximale uit jouw baan halen? Logisch. Het is van groot belang dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft bij z’n huidige baan.

Lees meer

{name}
3 januari 2023

Een salarisindicatie geven, hoe doe je dat?

Het geven van een salarisindicatie kan een lastige taak zijn, vooral als je niet zeker weet wat een redelijk salaris is voor de functie waarvoor je solliciteert.

Lees meer

{name}
5 januari 2022

Hoe ga je om met stressvolle werksituaties?

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat we stil staan bij stress van werkgevers en werknemers.

Lees meer

{name}
21 december 2022

Sollicitatiegesprek tips: maak indruk bij je kennismaking!

Op zoek naar sollicitatiegesprek tips? Zoek niet verder. We hebben een aantal belangrijke tips voor je verzameld. Zo stap jij met een zelfverzekerd gevoel je afspraak in.

Lees meer

{name}
19 september 2022

Werksfeer

Een goede werksfeer is erg belangrijk, voor zowel jou als je collega’s. Een goede sfeer verhoogt de prestaties en de kwaliteit van het werk, zorgt voor minder verzuim en iedereen gaat met meer plezier naar werk! 

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Snel €20,- verdienen?

Geld verdienen door maar één belletje te doen of één appje te sturen naar een vriend? Huh? Hoe werkt dat dan? Ik hoor je denken!

Lees meer

{name}
15 augustus 2022

6 Redenen om te werken in de logistiek

Wie wil er nou niet in de logistiek werken? Het is een branche dat altijd in beweging is. Wij geven jou 6 reden om aan de slag te gaan in de logistiek!

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Tips voor het maken van een goed CV

Er zijn meestal veel mensen die reageren op dezelfde vacature. De mensen die jouw CV te zien krijgen wil je in één keer laten zien wie je bent! Weten hoe je dat doet?

Lees meer

{name}
1 januari 2022

Maatregelen tijdens je sollicitatiegesprek

Mocht je bij ons op kantoor een afspraak hebben, houd je dan aan deze maatregelen. Toch liever online een sollicitatiegesprek voeren? Geen enkel probleem! Zien we jou binnenkort bij een van onze opdrachtgevers?

Lees meer

{name}
2 november 2022

Beveel een vriend aan en krijg zelf €50,-

Werk je nu met plezier voor Apics Flexjobs of heb je dit gedaan en ken jij nog iemand die op zoek is naar werk? Dan kun je hier nu weer €50,- mee verdienen.

Lees meer

{name}
5 juli 2022

Hoe til je veilig?

Tillen wordt veel gedaan op de werkvloer daarom is het handig om te weten hoe je dit veilig doet. Volgens de wetgeving mag je namelijk maar maximaal 23kg tillen wanneer dit langdurig is.

Lees meer

{name}
7 maart 2022

Help een vriend aan werk en verdien zelf €50,-

Ken jij iemand die op zoek is naar werk maar die zelf geen leuke baan kan vinden? En wil jij hier zelf €50,- aan verdienen? Maak dan gebruik van onze actie!*

Lees meer

{name}
4 januari 2022

Werkgeluk, weet jij wat dat is?

Weet jij wat dat is? Ja, plezier hebben op je werk is leuk, maar er moet gewoon brood op de plank komen toch? Dat is toch wat heel veel mensen denken, maar het is juist heel belangrijk dat je wel werkgeluk ervaart!

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie