5 tientjes voor vriendjes!

5 juni 2023

Wil jij graag 50,- euro verdienen? Dat kan... Hieronder lees je hoe!

Ben jij al bekend met de ‘actie’ die wij hebben binnen Apics Flexjobs? Je kan namelijk 50,- euro verdienen. Maar hoe zal je nu wellicht wel denken…? Nou, werk je nu met plezier voor Apics Flexjobs of heb je dit gedaan en ken jij nog iemand die op zoek is naar werk? Dan kun je hier nu €50,- mee verdienen.

Beveel een vriend aan en krijg zelf €50,-

Hoe gaat dit precies te werk? In onze branche zijn wij altijd op zoek naar logistieke toppers die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de Randstad. Of het nou als productiemedewerker, heftruckchauffeur of orderpicker is… Ken jij iemand die op zoek is naar een baan in de logistieke sector? Stel hem of haar aan ons voor. Zodra diegene voor ons aan de slag gaat, krijg jij een cadeaubon van €50,-.

Aan welke voorwaarden moet worden voldaan?

  • Je bent zelf werkzaam via ons of via ons geweest;
  • Je geeft de naam van jouw kennis door aan jouw contactpersoon of via het formulier hieronder;
  • Deze kennis moet dit uiterlijk tijdens zijn of haar intakegesprek bevestigen;
  • Deze persoon moet werk gerechtig zijn in Nederland, beschikken over een BSN-nummer en eigen bankrekening;
  • Zodra deze persoon 40 uur heeft gewerkt bij een van onze opdrachtgevers, dan krijg jij je cadeaubon ter waarde van €50,-!

Onze vacatures binnen de logistiek

Bij Apics Flexjobs hebben we veel verschillende logistieke vacatures openstaan. Bij ons is het van groot belang dat we een baan vinden dat echt bij jou past, zodat jij iedere dag met een grote glimlach naar jouw werk gaat. Hier staan wij voor!

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende logistieke bedrijven die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Dus of je nu houdt van het rijden op een heftruck, productiewerk of heel veel verschillende dingen wilt doen in het magazijn. Wij hebben het allemaal. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze op onze website.

Heb jij vragen over de vacatures of de actie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Enthousiast geworden?
Vul dan nu onderstaand formulier in.