Apics Students

Ben je bijna klaar met je logistieke opleiding of heb je deze net afgerond? Wil je jouw eerste echte baan in de logistiek vinden, maar weet je niet precies waar je moet zoeken? Dan helpen wij jou hiermee! Wij hebben logistieke klanten in Noord- en Zuid-Holland die staan te springen om jou!

Direct naar vacatures

Leuke logistieke banen

Logistieke baan

Volg jij op dit moment een logistieke opleiding of heb je deze afgerond? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven studenten en afgestudeerden die zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken en nog meer te leren bij een logistiek bedrijf. Het maakt niet uit welke logistieke opleiding je volgt of hebt afgerond, van mbo logistiek teamleider tot hbo Supply Chain Management en alles daar tussenin. We hebben genoeg functies beschikbaar!

Schrijf je nu in

Hoe doe je dit?

Je reageert via de website op een interessante vacature, belt of Whatsappt ons. Vervolgens bespreken we wat je precies zoekt, welke vacatures bij je passen en plannen een afspraak met je in op ons kantoor. Daarna stellen we je voor aan onze klanten en plannen we kennismakingsgesprekken voor je in. Vervolgens kies je zelf welk bedrijf je het meeste aanspreekt en waar je wil werken!

Neem nu contact met ons op

Werk als flexkracht of stagiair

Aan de slag!

Het is bij mogelijk om via ons aan de slag te gaan als flexwerker of stagiair, maar ook om direct in dienst te treden bij onze klanten. Wij begeleiden je in het gehele proces, geven je advies en zorgen ervoor dat je een goed salaris krijgt voor jouw kennis en ervaring.

Meld je vandaag nog aan