Ik zoek werk in de logistiek

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf, waar je voor een lange tijd kunt werken, in een leuk team, én voor een goed salaris en zou je dit het liefst willen doen bij een logistiek bedrijf? Stop met zoeken! Wij hebben namelijk een groot aanbod aan verschillende logistieke bedrijven die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Dus of je nou houdt van het rijden op een heftruck, productiewerk of heel veel verschillende dingen wilt doen in het magazijn, wij hebben het allemaal.

Bekijk alle vacatures in de logistiek

Kom je bij ons werken?

Bij ons staat persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van jou als persoon voorop. Wij zijn meer dan alleen je werkgever. We denken met je mee in lastige situaties, helpen je wanneer dit nodig is en zorgen dat jij op een fijne plek werkt. Je bent voor ons geen nummertje, wij kennen jou en jouw verhaal en we doen er alles aan om jou iedere dag met een glimlach naar je werk te laten gaan.

Schrijf je nu in

Parttime en logistiek werk

Dankzij onze jarenlange ervaring met uitzenden in de logistiek, hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd met de leukste logistieke bedrijven. Wij zorgen ervoor dat jij op je plek zit, je kan doorgroeien en je hebt de keuze uit verschillende logistieke opleidingen die je via ons kunt volgen. In de logistiek ben je nooit uitgeleerd en zijn er altijd doorgroeimogelijkheden! Ben je nog bezig met een opleiding, maar wil je wel alvast (parttime) werken? Dat kan bij ons ook!

Werken als Apics Student