Klant worden of personeel nodig?

Apics Flexjobs hanteert een nauwgezette werkwijze bij het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact, flexibiliteit en streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Om iedere nieuwe samenwerking goed te beginnen bespreken we aan de telefoon de basis en plannen we zo snel mogelijk een persoonolijk bedrijfsbezoek.

Meer informatie

Direct flexkrachten aanvragen

Kennismaking

Dit bezoek is essentieel voor ons om inzicht krijgen in de wensen en behoeften met betrekking tot nieuwe medewerkers. Een rondleiding op de werkplek is voor ons eveneens van groot belang, omdat we met eigen ogen willen zien hoe de omgeving eruitziet, wat de dagelijkse werkzaamheden zijn en wat de sfeer is. Deze observaties zijn cruciaal om een geschikte kandidaat te vinden die naadloos bij het bedrijf past. Deze inzichten zijn van onschatbare waarde om de perfecte match tussen jouw bedrijf en kandidaten te realiseren.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? Lees het hier! 

Duurzame Relatieopbouw

Na deze afspraak gaat onze samenwerking verder dan zakendoen; we bouwen aan een duurzame relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en begrip. Persoonlijk contact is de hoeksteen van ons succes, en we zijn vastbesloten om jouw bedrijf te voorzien van de beste kandidaten.

Ontdek wie wij zijn. 

Start direct de selectieprocedure

 

Selectieprocedure

Met een helder beeld van jouw behoeften in een medewerker, gaan we snel aan de slag. Onze strikte selectieprocedure en uitgebreide pool van logistieke experts stellen ons in staat om goede kandidaten te vinden met de juiste logistieke ervaring en arbeidsethiek. Ons doel is om binnen een week geschikte kandidaten aan jou voor te stellen. Hierdoor kun jij zonder vertraging verder met je werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Of lees meer over ons bedrijf.

Certificering

Bovendien nemen we het administratieve gedeelte, dat normaal gesproken bij het in dienst nemen van een nieuwe medewerker komt kijken, volledig uit handen. Apics Flexjobs zorgt voor een vlotte afhandeling van deze zaken, waardoor jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast nemen we andere risico’s uit handen en zijn al onze intercedenten SUE gecertificeerd. Wij zijn als bedrijf gecertificeerd door de SNA, NEN 4400-1, VCU, ISO 9001. Ieder jaar vinden er meerdere audits plaats om te verzekeren dat wij aan de hoogste normen voldoen.

Meer informatie over Apics Flexjobs.

Maak vrijblijvend een afspraak

Certificering SNA NEN 4400-1 VCU ISO 9001

Start de samenwerking vandaag!

Bij Apics Flexjobs blijven we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige diensten, waarbij persoonlijk contact, flexibiliteit en het creëren van de perfecte match tussen werkgevers en kandidaten centraal staan.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Bel ons op.

Stuur ons een bericht.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.