Ik zoek logistiek personeel

Wil je je geen zorgen meer maken over het vinden van nieuw en goed personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat gaan wij namelijk voor je doen! Wij kunnen snel schakelen dus we zorgen dat je in een zeer korte tijd geschikte kandidaten ontvangt. Wij leveren kwalitatief goed personeel, met veel ervaring, die zin hebben om te starten én volledig voldoen aan jouw eisen.

Direct flexkrachten aanvragen

Kennismaking

Voor we beginnen met de zoektocht naar de ideale kandidaat voor jouw bedrijf willen we natuurlijk graag weten wat jullie precies nodig hebben. Daarom komen we altijd langs bij een aanvraag om de werkplek te bekijken. Hierdoor krijgen wij een helder beeld van de werkzaamheden, de werkomgeving en de werksfeer. Op deze manier zien wij precies wat je nodig hebt en kunnen we een goede match maken. Wil je een kandidaat direct in dienst of op uitzendbasis? Bij ons kan het allebei!

Als je graag wil overleggen over de mogelijkheden, bel ons gerust op 079 – 820 0181 of vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Selectieprocedure

Nu wij precies weten wat je zoekt, gaan we meteen voor je aan de slag. Dankzij onze strenge selectieprocedure en onze grote pool met logistieke toppers, kunnen wij kwalitatief goede kandidaten vinden met de juiste logistieke ervaring. We streven ernaar om binnen een week de kandidaten bij je op gesprek te laten komen. Nadat onze kandidaat gestart is, hoef je nog steeds nergens meer naar om te kijken. Wij regelen het contract, het salaris en de begeleiding, terwijl de uitzendkracht zijn werk doet.

Start direct de selectieprocedure

Certificering

Om onze opdrachtgevers te verzekeren van de beste service en om risico's te verminderen beschikt Apics Flexjobs over verschillende certificering. Zo zijn al onze intercedenten SUE gecertificeerd en zijn wij als bedrijf gecertificeerd door de SNA, NEN 4400-1, VCU, ISO 9001. Ieder jaar vinden er meerdere audits plaats om te verzekeren dat wij aan de hoogste normen voldoen. Benieuwd welke voordelen dit voor jouw bedrijf heeft?

Neem contact met ons op

Advies nodig?

We leveren niet alleen personeel, we denken met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring in de logistieke sector kennen we de uitdagingen, wet- en regelgeving en geven we je graag advies. Ook brainstormen we met je over je personeelsbeleid en andere uitdagingen. U wordt altijd persoonlijk geholpen door gekwalificeerde medewerkers die u persoonlijk kent. Onze certificaten worden jaarlijks vernieuwd zodat onze klanten verzekerd zijn van een betrouwbare partner.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je een student aanvragen of extra informatie? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie