Apics Flexjobs, hét logistieke uitzendbureau

De leukste werkgevers en de beste uitzendkrachten

Goed zijn voor je mensen, de juiste aandacht geven en zorg dragen voor een fijne werkplek

Iedere dag opnieuw is ons doel om de beste matches te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Wij kennen beide partijen als geen ander, dus laat dat maar aan ons over. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitzenden in de logistiek weten wij wat onze klanten en kandidaten nodig hebben en hoe wij hen het best kunnen helpen.

Wij werken met leuke opdrachtgevers die dezelfde visie hebben als Apics Flexjobs. Dit betekent: goed zijn voor je mensen, ze de juiste aandacht geven en zorgen dat ze op een fijne plek werken waar ze gelukkig zijn. We weten hoe waardevol goede werknemers zijn dus we zetten ons iedere dag in om voor jouw bedrijf de beste werknemers te vinden. Dit doen we door met je mee te denken, vooruit te kijken en een langdurige samenwerkingen te creëren.

Apics Flexjobs zorgt ervoor dat jij, als bedrijf, geen omkijken meer hebt naar je personeelszaken. Wij zoeken het beste personeel voor je en we zijn expert in het aanpassen van onze dienstverlening naar je doelstellingen en wensen. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en al je personeelszorgen uit handen te nemen. Je hoeft nergens meer naar om te kijken, terwijl wij de beste matches maken.

Wanneer je voor ons werkt als uitzendkracht zorgen wij voor een leuke baan, waar je helemaal op je plek zit. We begeleiden je waar nodig, we leiden je op en we staan altijd voor je klaar. Waar anderen ophouden, gaan wij door. Bij ons ben je geen nummertje, we kennen jou en jouw verhaal en hierdoor kunnen wij de leukste werkplek voor je vinden.

Maak kennis met het team

Jan-Douwe

Jan-Douwe

Managing Partner

Marc

Marc

Managing Partner

Jelle

Jelle

Commercieel directeur

Mike

Mike

Operationeel Coördinator

Dianta

Dianta

Intercedent backoffice

Jordy

Jordy

Accountmanager

Tjerk

Tjerk

Accountmanager

Yorick

Yorick

Intercedent

Lucas

Lucas

Recruiter

Sanne

Sanne

Recruiter

Fabian

Fabian

Recruiter

Tristan

Tristan

Stagiaire recruiter

Jasmijn

Jasmijn

Recruiter

Onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega?

Neem contact op!