Apics Flexjobs

Het uitzendbureau met aandacht voor jou!

Bij Apics Flexjobs geloven wij dat een effectieve samenwerking alleen kan bij een goed contact tussen de twee partijen. Dit is één van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan fysiek contact met zowel de werkgevers als de werknemers. Maar wie is Apics Flexjobs en hoe gaan wij te werk? 

Dat lees je op deze pagina! Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via: 

0172 260 600 

info@apicsflexjobs.nl


Wie zijn wij? 

Apics Flexjobs is opgericht in 2011 en gevestigd in Alphen aan den Rijn. We zijn een uitzendbureau gespecialiseerd in de logistieke sector. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een hoop waardevolle samenwerkingen en een enorm gezellig team! 

Apics Flexjobs staat voor persoonlijkheid, we vinden het erg belangrijk om goed contact te hebben met de werkgevers en de werknemers. Dit draagt bij aan het vinden van een prettige aansluiting voor beide partijen. Ook is flexibilieteit één van de kernwaarden van ons bedrijf, we kunnen snel schakelen bij een nieuwe aanvraag of wanneer er net iets anders koopt dan gepland. Als laatste zijn kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke eigenschappen van ons bedrijf. We zijn gecertificeerd en ondergaan jaarlijks audits om de hoogste normen in de branche te handhaven. 

Uitzendbureau
Apics

De kennismaking en samenwerkingen 

Onze aanpak begint met een persoonlijk bezoek aan jouw bedrijf. Hierbij is een fysieke kennismaking met jou als werkgever onmisbaar. Wij zijn van mening dat een goede samenwerking pas echt prettig verloopt als er een connectie ontstaat, dat kan alleen als we elkaar écht ontmoeten. Tijdens dit gesprek zijn we nieuwsgierig naar de kernwaardes, missie, visie en cultuur van het bedrijf. Ook bespreken we graag wat jullie wensen en behoeftes zijn in een nieuwe werknemer. Daarna kijken we graag even rond op de werkplaats. Dit omdat we met eigen ogen willen zien hoe het eruit ziet, wat de werkzaamheden zijn en wat de sfeer is. Dit maakt het voor ons makkelijker om een geschikte kandidaat te vinden die goed matcht met het bedrijf. Al deze inzichten zijn essentieel om de perfecte match te kunnen maken tussen jouw bedrijf en de kandidaten.  

Na deze afspraak gaan we verder dan alleen zakendoen, we bouwen aan een duurzame relatie. Deze is gebaseerd op vertrouwen en begrip. Persoonlijk contact is de hoeksteen van ons succes en we zijn vastbesloten om jouw bedrijf te helpen aan de beste kandidaten.  

En nu verder!

Nu wij goed voor ogen hebben wat jij zoekt in een medewerker, kunnen we voor jou aan de slag. Dankzij onze strenge selectieprocedure en onze grote pool met logistieke toppers. Kunnen wij kwalitatief goede kandidaten vinden met de juiste logistieke ervaring en werkethiek. Ons streven is om binnen één week de kandidaten voor te stellen aan het bedrijf. Hierdoor kan jij snel verder! Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over het administratieve deel, wat normaliter bij een nieuwe medewerker komt kijken. Dit pakt Apics Flexjobs voor jou op! 

Neem contact met ons op!

Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Kom een keer bij ons langs op kantoor en ervaar wie Apics Flexjobs echt is. We zijn ook telefonisch of per mail bereikbaar. Naam contact met ons op en laten we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

0172 260 600 

info@apicsflexjobs.nl

 

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.