Hey Magazijnmedewerker, Apics Flexjobs zoekt jou!

20 maart 2024

Apics Flexjobs is hét uitzendbureau voor de logistieke sector. Zo hebben wij verschillende dynamische vacatures voor een Magazijnmedewerker openstaan. Ben jij je aan het verdiepen voor jouw vervolgstudie, ben je net klaar met school of is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

Apics Flexjobs is hét uitzendbureau voor de logistieke sector. Zo hebben wij verschillende dynamische vacatures voor een Magazijnmedewerker openstaan. Ben jij je aan het verdiepen voor jouw vervolgstudie, ben je net klaar met school of is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Apics Flexjobs heeft verschillende functies voor diverse ervaringsniveaus. Ben jij nieuwsgierig naar de carrièrekansen als Magazijnmedewerker bij Apics Flexjobs? Lees deze tekst dan verder! 

Het uitdagend takenpakket van een magazijnmedewerker 

Als Magazijnmedewerker draag je bij aan de soepele goederenstroom en speel je een cruciale rol in het logistiek proces. Zo ben je verantwoordelijk voor het beheren van inkomende en uitgaande goederen, waarbij je continu communiceert met collega's en leidinggevende om de efficiëntie te waarborgen. Bij dit werk is ervaring met het bedienen van een heftruck en een elektrische pallettruck een grote meerwaarde, omdat het zorgt voor een vlotte afhandeling van de taken. Andere taken die kunnen vallen onder jouw takenpakket zijn:  

  • Het laden en lossen van inkomende goederen en het uitvoeren van bijbehorende controles met behulp van apparaten.  

  • Het gereedmaken van goederen voor verzending, waarbij je gebruik maakt van een weegschaal, scanner en een computer.  

  • Het opslaan van ontvangen goederen op de juiste locatie in het magazijn en het verzamelen van goederen voor bestellingen of volgens instructies.  

  • Het bijhouden van de voorraadniveaus, het regelmatig uitvoeren van inventarisaties en het rapportteren van eventuele afwijkingen of tekorten.  

Bij welke bedrijven kan ik werken? 

Een breed scala aan bedrijven en industrieën hebben behoeften aan Magazijnmedewerkers om hun logistieke activiteiten soepel te laten verlopen. Enkele voorbeelden van bedrijven die Magazijnmedewerkers nodig hebben zijn: Retail bedrijven, distributiecentra, productiebedrijven, logistieke dienstverleners, groothandels, fabrieken en farmaceutische bedrijven. Ieder bedrijf dat goederen ontvangt, opslaat, verplaatst of verzendt, heeft behoefte aan Magazijnmedewerkers om hun logistieke activiteiten te ondersteunen of uit handen te nemen.  

Vereisten voor een Magazijnmedewerker 

Voor een functie als Magazijnmedewerker zijn er enkele vereisten. Sommige werkgevers zullen vragen om een MBO-diploma in de logistiek. Daarnaast is een heftruck certificaat, reachtruck certificaat en EPT vaak noodzakelijk. Verder is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met de collega's.  

Wat verdient een Magazijnmedewerker? 

Het salaris van Magazijnmedewerkers kan variëren afhankelijk van factoren zoals ervaring, locatie, sector en het specifieke bedrijf. Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen voor het gemiddelde salaris in Nederland voor medewerkers in de logistieke sector: 

  • Starter: Een starter in de magazijnsector kan een bruto uurloon verwachten rond de €13,27 per uur. Dit is afhankelijk van de locatie en het bedrijf. Het komt overeen met een maandsalaris van ongeveer €2.195,- op fulltime basis.  

  • Middel ervaren: Een Magazijnmedewerker met enige ervaring kan een bruto uurloon verdienen van ongeveer €14,- per uur. Dit komt overeen met een maandsalaris van ongeveer €2.240,- op fulltime basis.  

  • Ervaren: Voor ervaren Magazijnmedewerkers met een uitgebreide ervaring en vaardigheden, kan het bruto uurloon verwachten vanaf €14,06, wat overeenkomt met een maandsalaris van ongeveer €2.250,- op fulltime basis.  

Deze bedragen zijn gemiddeld en kunnen dus variëren afhankelijk van specifieke factoren zoals: onderhandelingsvaardigheden, extra verantwoordelijkheden, secundaire arbeidsvoorwaarden en sectorale verschillen. Het is belangrijk om ook rekening te houden met eventuele toeslagen voor ploegendiensten, overuren of werken in gekoelde omgevingen, die het totale salaris kunnen beïnvloeden.  

Wij helpen jou graag bij jouw volgende carrièrestap.  

Apics Flexjobs is trots om dé plek te zijn voor boeiende banen bij vooraanstaande logistieke bedrijven. We streven ernaar om onze organisatie voor iedereen toegankelijk te maken en bieden graag kansen aan gemotiveerde mensen om hun carrière te starten of voort te zetten in de logistieke sector. Bij Apics hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en streven we ernaar om een ondersteunende en gastvrije werkomgeving te creëren voor al onze medewerkers.  

Neem contact met ons op en bekijk de vacatures die we aanbieden. Laten we samen op zoek gaan naar de perfecte match voor jou! Contact opnemen kan via 0172 260 600 of per mail via info@apicsflexjobs.nl. En volg ons op social media op Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.