Apics Flexjobs maakt zich sterk voor jou!

10 april 2024

Apics Flexjobs zet zich iedere dag opnieuw in voor haar kandidaten. We vinden het belangrijk om meer te bieden dan alleen hulp bij het vinden van jouw droom baan.

Apics Flexjobs zet zich iedere dag opnieuw in voor haar kandidaten. We vinden het belangrijk om meer te bieden dan alleen hulp bij het vinden van jouw droom baan. We streven naar jouw welzijn en tevredenheid. We willen ervoor zorgen dat jouw ervaring met Apics niet alleen professioneel en succesvol is, maar ook comfortabel en plezierig. Wil je weten hoe wij ons inzetten voor jou? Lees het in deze tekst.  

Ons werk gaat verder dan alleen het vinden van een geschikte baan. 

Misschien heb je al eens via ons uitzendbureau gewerkt, dan ben je bekend met onze werkwijze. Apics Flexjobs gaat samen met jou op zoek naar de perfecte baan. We kijken naar jouw wensen en kwaliteiten en geven niet op totdat jij op je plek zit. En zelfs daarna blijven we ons inzetten voor jou, op verschillende manieren.  

Apics Flexjobs regelt jouw werkschoenen 

In een magazijn werken op sneakers is totaal geen goed idee en is ook niet toegestaan, maar hoe kom je aan echte werkschoenen?  Maak je daar maar geen zorgen over want Apics heeft het al voor je geregeld. Voordat je begint brengen wij de schoenen bij je langs, zodat je direct aan de slag kunt met de juiste kwaliteitsspullen. Bij Apics Flexjobs staat jouw veiligheid voorop!  

Veel contact maakt ons werk leuk! 

Bij Apics Flexjobs houdt het contact niet op zodra je aan het werk bent. We houden regelmatig contact met onze kandidaten om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt en om eventuele vragen of problemen snel op te lossen. Of het nu gaat om feedback, ondersteuning of gewoon een gezellig praatje. De koffie is gezet, dus kom langs voor een lekker bakkie en dan spreken we gelijk alles door!  

Iedere 4 weken word je uitbetaald 

Je hoeft niet te wachten op je salaris. We zorgen ervoor dat je elke 4 weken wordt uitbetaald, zodat je regelmaat en zekerheid hebt over je inkomsten. Geen gedoe met onregelmatige betalingen; bij ons staat duidelijkheid en betrouwbaarheid bovenaan.  

Verdien 50 euro voor elke vriend die je naar ons doorverwijst. 

Bij Apics Flexjobs geloven we in de kracht van aanbevelingen. Daarom krijg je 50 euro voor elke persoon die je naar ons doorverwijst en die vervolgens aan de slag gaat bij Apics Flexjobs.  Ook al werk je momenteel niet meer via ons, toch heb je recht op deze leuke actie!  

Wil je met ons in contact komen? 

Naast wat we in deze tekst hebben besproken, zijn er nog veel meer bijzonderheden in onze werkwijze. Bij Apics streven we ernaar om niet alleen een uitzendbureau te zijn, maar ook een partner in jouw carrière. Met onze unieke voordelen en persoonlijke benadering willen we ervoor zorgen dat jij succesvol en tevreden bent in je werk. Wil je meer informatie over wie we zijn of hoe we te werk gaan? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen! Je kunt ons bereiken via 0172 260 600 of bezoek onze website en volg ons op social media op Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.