Vacature voor logistiekmedewerker en meer!

14 december 2023

Apics Flexjobs is jouw uitzendpartner in de logistieke sector. Misschien ben je al een rot in het vak óf kom je net van school en kan je niet wachten om lekker aan de slag te gaan? Een rol als logistiekmedewerker bij Apics Flexjobs is een ideale carrière stap voor een loopbaan in de logistiek. In deze tekst gaan we dieper in op de belangrijke informatie van een openstaande vacature voor de functie logistiekmedewerker. Iedere functie bevat andere verantwoordelijkheden en taken, door deze tekst ka

Verantwoordelijkheden en taken 

Als Logistiekmedewerker draag je de verantwoordelijk voor het veilig laden en lossen van goederen. Hiervoor kan je gebruik maken van verschillende machines, die je ook gaat bedienen. Daarnaast rijd je vrachtwagens, pallets en/of containers in en uit. Hiervoor maak je gebruik van een heftruck voor kleinere goederen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle documentatie en inspecties correct worden afgehandeld. Je communiceert hierover met de transportcoördinator. Daarnaast voer je visuele inspecties uit tijdens het laden en lossen en meld je opmerkelijke zaken als beschadigingen aan je collega´s. 

Werkomgeving en vereisten  

Apics Flexjobs heeft verschillende vacatures openstaan voor vergelijkbare functies bij verschillende opdrachtgevers door het land heen. Hoewel de opdrachtgevers variërend kunnen zijn, komen de werkzaamheden en werkomgevingen overeen. Zo worden veel werkzaamheden uitgevoerd in een magazijn, maar zijn er ook werkgevers waarbij er veel buiten of in koelingen gewerkt wordt. De werkgever voorziet je dan van passende werkkleding.  

Om in aanmerking te komen voor een functie als logistiekmedewerker, moet je de volgende kwaliteiten bezitten. Zo ben je proactief, communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel. Ook is het prettig als je in het bezit bent van een rijbewijs B en een heftruck certificaat. Verdere afgeronde opleidingen zijn geen directe vereiste, hoewel een werk -en denkniveau mbo-niveau 4 wel gewenst is. Daarnaast vinden veel opdrachtgevers het belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal.  

De arbeidsvoorwaarden  

Ook voor de arbeidsvoorwaarden geldt dat iedere opdrachtgever hier andere afspraken over kan maken, waardoor het dus variërend kan. De meeste Logistiekmedewerkers werken 40 uur per week van maandag tot vrijdag, ook zijn er een hoop vacatures voor parttimers. De begin- en eindtijden kunnen per opdrachtgever verschillen, zo zijn er magazijnen die werken in shiften. Waarbij de medewerkers worden ingedeeld in een ochtendgroep en een avondgroep. Wanneer je werkt in shiften betekent dit dat jouw rooster iedere week anders kan zijn.  

Naast een goed loon ontvang je vaak ook reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Verder krijg je ook de mogelijkheid om de nodige certificaten te behalen en door te groeien binnen de logistieke branche. Je komt te werken in een dynamisch team met leuke collega's en je kunt rekenen op een goed inwerktraject. Ook ontvang je vaak een uitzendcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Dit is niet in alle gevallen zo, vaak staat het in de vacature omschreven of het voor vast of tijdelijk dienstverband is.  

Nieuwsgierig naar de vacatures voor een logistiekmedewerker 

Apics Flexjobs is het uitzendbureau voor de leukste banen bij de beste logistieke bedrijven. We steven naar toegankelijkheid voor iedereen en bieden kansen om aan de slag te gaan. Persoonlijk contact met de opdrachtgever en professionals vinden we erg belangrijk.  

Ben jij klaar om een nieuw stap te maken in je carrière? Ontdek dan alle mogelijkheden voor in de logistieke branche op onze website, zo hebben we vacatures voor Magazijnmedewerker, Logistiekmedewerker, Orderpicker en andere uitdagende banen. Bezoek onze website en bekijk al onze vacatures. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen in de dynamische wereld van de logistiek met flexibele arbeid. Contact opnemen kan via 0172 260 600 of per mail via info@apicsflexjobs.nl. En volg ons op social media op Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie