Uitzendbureau logistiek, wij helpen jou aan personeel!

1 mei 2023

De logistieke sector is een belangrijk onderdeel van de economie. Wij vertellen je alles over uitzendbureaus in de logistieke sector. Lees vooral onze blog!

De logistieke sector is een belangrijk onderdeel van de economie en speelt een cruciale rol bij het verplaatsen van goederen en diensten van de ene plaats naar de andere. Het omvat alles van transport en opslag tot distributie en levering. Echter kan het in de logistieke sector soms lastig zijn om gekwalificeerd personeel te vinden. Het is een uitdaging voor veel bedrijven. Dit is waar logistieke uitzendbureaus een belangrijke rol spelen. In deze blog zullen we bespreken wat een uitzendbureau doet en hoe ze de logistieke sector ondersteunen. Ben jij benieuwd naar meer? Lees vooral verder.

Uitzendbureau logistiek, wat is dat?

Een logistiek uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van goed gekwalificeerde werknemers aan bedrijven binnen de logistieke sector. Dit kan gaan om tijdelijk, vast of seizoensgebonden personeel dat kan worden ingezet op diverse afdelingen. Denk hierbij aan orderpickers, magazijnmedewerkers, chauffeurs of logistiek planners.

Een uitzendbureau logistiek is gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel voor logistieke bedrijven. Een normaal uitzendbureau richt zich op verschillende sectoren en functies. Hierdoor beschikt een uitzendbureau logistiek over meer kennis en ervaring op het gebied van logistieke functies. Dit zorgt ervoor dat ze weten waar de klant naar op zoek is en zo beter geschikte kandidaten kunnen selecteren. Daarnaast beschikken ze over ervaring, waardoor ze niet alleen kunnen selecteren en werven maar ook met de klant kunnen meedenken.

Hoe werkt een uitzendbureau in de logistieke sector?

Een logistiek uitzendbureau screent kandidaten op ervaring, kwalificaties en beschikbaarheid. Hierdoor zijn ze voorzien van een pool van gekwalificeerde kandidaten die kunnen worden ingezet bij de aangesloten opdrachtgevers. Wanneer een logistieke organisatie op zoek is naar personeel, kan het uitzendbureau logistiek hen voorzien van geschikte kandidaten. Het uitzendbureau werkt hierbij als schakel tussen de kandidaat en organisatie. Dit doen ze door het regelen van contracten en betalingen. Ze nemen alles voor je uit handen.

Wat zijn de voordelen van een logistiek uitzendbureau?

Het inhuren van personeel via een uitzendbureau biedt verschillende voordelen. Allereerst biedt het inhuren van personeel via een uitzendbureau flexibiliteit met zich mee. Dit kan vooral goed van pas komen voor bedrijven die te maken hebben met seizoensgebonden werkzaamheden of piekmomenten in de productie. Hierdoor kan jij als organisatie snel inspelen op de verandering in vraag door personeel in te huren via een uitzendbureau logistiek.

Apics helpt jou aan kwalitatief goed logistiek personeel!

Is jouw bedrijf op zoek naar gekwalificeerd personeel met ervaring in de logistiek? Apics staat voor jou klaar! Of je nu op zoek bent naar orderpickers, warehousemedewerkers of heftruckchauffeurs, wij vinden het beste personeel voor jou. We zijn expert in het selecteren van de beste kandidaten en passen onze dienstverlening aan naar jouw doelstellingen en wensen. Wij nemen graag al je personeelszorgen uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of bekijk onze website voor meer informatie!

Ontvang de nieuwste vacatures direct per e-mail

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie