Wij bemiddelen Logistiek Medewerkers in de logistieke sector

13 mei 2024

Apics Flexjobs is een uitzendbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van onder andere Logistiek Medewerkers. Hierbij leggen wij een sterke focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitgebreide kennis in de logistieke sector.

Apics Flexjobs is een uitzendbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van onder andere Logistiek Medewerkers. Hierbij leggen wij een sterke focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitgebreide kennis in de logistieke sector. Zo helpen wij bedrijven bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun logistieke behoeften. In deze tekst zullen we dieper ingaan op hoe Apics Flexjobs Logistiek Medewerkers bemiddeld en wat daar de voordelen van zijn.  

Onze aanpak bij het bemiddelen van Logistiek Medewerkers 

  1. Persoonlijk contact en begrip 

Bij Apics Flexjobs hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Zo nemen wij de tijd om jouw bedrijf en jouw specifieke behoeften te leren kennen. Tijdens een uitgebreide intake bespreken wij jouw wensen en eisen, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de ideale kandidaat voor jouw vacature. Dit persoonlijk contact zorgt ervoor dat wij de beste match kunnen maken tussen werkgever en werknemer.  

  1. Direct contact bij sollicitatie  

Wij maken het sollicitatieproces zo eenvoudig mogelijk voor kandidaten. Dankzij onze geavanceerde AI-technologie kunnen sollicitanten 24/7 contact opnemen én solliciteren waarbij er direct gereageerd wordt op de sollicitatie. Dit versnelt het proces en zorgt ervoor dat wij snel in contact kunnen komen met de kandidaat. Door snel te handelen kunnen wij het proces versnellen er nog eerder de geschikte kandidaten vinden.  

  1. Wensen en passend aanbod  

Bij Apics Flexjobs behandelen wij onze kandidaten niet als nummers. We luisteren naar hun wensen en ambities en proberen hen te matchen met functies die echt bij hen passen. Dit zorgt voor tevreden en gemotiveerde medewerkers die langer bij jouw bedrijf blijven. Wij bieden een breed scala aan functies in de logistieke sector. Hierdoor vinden wij altijd een passend aanbod bij de vraag.  

  1. Ondersteuning op de eerste werkdag  

Wij gaan een stap verder dan alleen het bemiddelen. Bij een match staan wij op de eerste werkdag van de nieuwe medewerker klaar om hen welkom en succes te heten. Daarnaast helpen wij hen op weg. Dit is prettig voor jou als werkgever, omdat dit de medewerker het gevoel geeft dat ze gezien worden. Hierdoor voelen zij zich meer een prioriteit, wat het positieve gevoel bij de nieuwe werkgever kan versterken. Daarnaast bevordert het een soepele integratie en verhoogt het de productiviteit vanaf dag één.  

  1. Veel contactmomenten  

Onze ondersteuning stopt dus niet na de plaatsing. Wij onderhouden regelmatig contact met zowel de werkgever als de werknemer. Dit doen we om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Zo stelt het ons in staat om eventuele problemen snel te signaleren en op te lossen. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers en kandidaten. Ook streven we naar langdurige samenwerkingen.  

  1. Regelen van werkschoenen en kleding  

Bij Apics Flexjobs begrijpen we dat de juiste werkkleding essentieel is voor het werk in de logistieke sector. Om die reden regelen wij de werkschoenen en kleding voor onze kandidaten. Dit zorgt ervoor dat zij voorbereid aan de slag kunnen en zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden en nieuwe baan.  

Wil je meer weten over de bemiddeling van Logistiek Medewerkers? 

Apics Flexjobs is een geschikte partner voor het bemiddelen van logistiek Medewerkers. Met onze ervaring, expertise en persoonlijke aanpak kunnen wij snel en efficiënt de juiste kandidaten voor jouw bedrijf vinden. Zo zorgen wij voor een soepele administratieve afhandeling en ondersteunen we zowel de werkgever als de werknemer tijdens het gehele proces. Of jouw bedrijf nou behoeften heeft aan Magazijnmedewerkers, Logistiek Planners, Heftruckchauffeurs of Logistiek Medewerkers, Bij Apics Flexjobs helpen we jou graag bij het vinden van de juiste kandidaat!  

Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte Logistieke Medewerkers voor jouw organisatie. En volg ons op social media op Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.