Apics Flexjobs, het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

10 oktober 2023

Wij staan klaar om jouw loopbaan te transformeren. In ons uitzendbureau, in Alphen aan den Rijn, verbinden wij waardevolle talenten met toonaangevende logistieke bedrijven.

Wij staan klaar om jouw loopbaan te transformeren. In ons uitzendbureau, in Alphen aan den Rijn, verbinden wij waardevolle talenten met toonaangevende logistieke bedrijven. Hier worden niet alleen banen gecreëerd, maar geeft vorm aan de verschillende carrières van ieder individu. Via onze gebruiksvriendelijke website kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten en ontdekken welke kansen er voor jou liggen. Maar wat maakt Apics Flexjobs nu echt uniek? Dat lees je in deze tekst.  

Persoonlijk contact om jou écht te begrijpen 

Onze unieke aanpak begint bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn met persoonlijk contact. Wij geloven in het écht leren kennen van jou als individu, niet alleen als werknemer. Ons team in Alphen aan den Rijn staat klaar om naar jouw verhaal te luisteren. We willen jouw vaardigheden begrijpen en een op maat gemaakte oplossing voor jou zoeken. Ons werk is pas klaar als jij werk hebt, waar je graag zit. Tot die tijd zoeken we graag met/ voor jou naar een interessante werkgever in de logistiek.  

Flexibiliteit is voor Apics Flexjobs enorm belangrijk. We bieden niet alleen fulltime, maar ook parttimebanen aan. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk werk, een vaste positie of een flexibele bijbaan naast je studie. Wij hebben mogelijkheden die passen bij jouw levensstijl en ambities.  

Bij Apics Flexjobs begrijpen we dat het vinden van een nieuwe baan of het invullen van een vacature soms niet kan wachten. Daarom streven we ernaar om de match tussen de twee partijen binnen één werkweek te maken. Snelheid zonder concessies te doen aan kwaliteit; dat is waar Apics Flexjobs voor staat.  

Logistieke sector  

Een andere kernwaarde die goed zichtbaar is op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, is onze specialisatie in de logistieke sector. Als experts begrijpen we de dynamiek van de logistieke arbeidsmarkt. We weten welke vaardigheden en kwaliteiten bedrijven zoeken. Of je nu een ervaren logistiek medewerker bent of net aan het begin van je carrière staat. Wij hebben de connecties om jou naar het juiste werk te begeleiden.  

Maar we bieden meer dan alleen banen. Apics Flexjobs, het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn, is jouw partner om te groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door cursussen aan te bieden die je verder brengen in je functie, maar ook in de logistieke sector als geheel. Een voorbeeld van deze relevante cursussen zijn heftruckcertificaten en VCA. Hierdoor vergroot je niet alleen jouw kansen op de arbeidsmarkt, maar verstrek je ook jouw professionele vaardigheden.  

Het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn voor jou! 

Apics Flexjobs is een uitzendbureau dat meer biedt dan alleen banen. Wij zijn jouw partner in Alphen aan den Rijn en we staan voor persoonlijke groei. Graag investeren we in jouw ontwikkeling door trainingen aan te bieden. Hierdoor groei je op persoonlijk gebied, maar je maakt ook een professionele groei mee. Een cursus of training kan bijdragen aan doorgroeimogelijkheden in jouw huidige functie. En het maakt jouw aantrekkelijker in de gehele branche.  

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Alphen aan den Rijn dat verder gaat dan alleen het vinden van banen? Wil je een partner die jouw groei en succes prioriteert? Dan is Apics Flexjobs de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die op jou liggen te wachten. Samen bouwen we aan een sterke toekomst in de logistiek.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie