Het uitzendbureau Alphen aan den Rijn met de juiste certificaten

11 april 2024

Bij Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn, zijn we gericht op het bieden van de juiste dienstverlening. We gaan een stapje verder dan alleen het aanleveren en voorstellen van geschikte en gecertificeerde kandidaten.

Bij Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn, zijn we gericht op het bieden van de juiste dienstverlening. We gaan een stapje verder dan alleen het aanleveren en voorstellen van geschikte en gecertificeerde kandidaten. We zijn een betrouwbare partner voor werkgevers en zetten ons in voor onze kandidaten. Om passende ondersteuning te bieden, zorgen we ervoor dat onze certificering op orde is. Op die manier kunnen we het beste advies en dienstverlening bieden. We zijn trots over de certificaten van de hoogste normen die we hebben behaald. In deze tekst lichten we toe welke certificaten we hebben en waarom dit belangrijk is voor jou als werkgever.  

Dit is waarom de certificaten belangrijk zijn 

Apics Flexjobs, het uitzendbureau Alphen aan den Rijn, staat hoog aangeschreven op het gebied van dienstverlening. We hebben de juiste kennis in huis, dit komt mede door het bezit van de juiste certificaten. Onze hoge scores bij opdrachtgevers op het gebied van betrouwbaarheid en geloofwaardigheid zijn mede te danken aan het feit dat we voldoen aan bepaalde normen en kwaliteitseisen. Dit vergroot het vertrouwen in de dienstverlening van ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn. Daarnaast tonen deze certificaten aan dat we kwaliteitsmanagement belangrijk vinden. Zo draagt het bij om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en continu te verbeteren.  

Deze certificaten bezit ons uitzendbureau Alphen aan den Rijn 

Apics Flexjobs voldoen aan de normen van verschillende certificeringsinstanties, waaronder NEN, VCU en ISO 9001. Maar wat betekent dat nou eigenlijk voor jou als werkgever? 

  1. NEN-certificering:  

NEN is een Nederlandse nomeringsinstantie die rijlijnen opstelt voor kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als uitzendbureau met een NEN-certificering voldoen we dus aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit betekent dat je bij Apics Flexjobs kunt rekenen op een professionele en kwalitatieve dienstverlening. Dat is toch een geruststellende gedachte! 

  1. VCU-certificering

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Deze certificering richt zich specifiek op veiligheid en gezondheid op de werkvloer, met name voor uitzendkrachten die werken in risicovolle omgevingen of functies. Denk hierbij aan het werk in een magazijn, loods of haven. Als uitzendbureau Alphen aan den Rijn zorgen we ervoor dat onze uitzendkrachten veilig en gezond kunnen werken én dat we voldoen aan alle relevante wet- en regelgevingen op dit gebied door middel van het VCU-certificaat.  

  1. ISO 9001-certificering:  

Het ISO 9001 certificaat is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een ISO 9001-certificering toont aan dat wij, als organisatie, voldoen op het gebied van kwaliteitsmanagement en klanttevredenheid. Bij Apics Flexjobs streven we ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Met onze ISO 9001-certificering kunnen werkgevers erop vertrouwen dat ze bij ons in goede handen zijn. Wij geloven dat je alleen zo een langdurige relatie op kan bouwen.  

Ons uitzendbureau Alphen aan den Rijn kan jou deskundig adviseren 

Bij Apics Flexjobs streven we naar de hoogte normen van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Met onze certificeringen volgens NEN, VCU en ISO 9001 laten we zien dat we staan voor professionaliteit, integriteit en klanttevredenheid. Dus, ben je op zoek naar personeel in de logistiek, productie, administratie of andere vakgebieden? Dan ben je bij Apics aan het juiste adres.  

Kom met ons in contact voor meer informatie en advies 

Wil jij profiteren van onze gecertificeerde diensten en betrouwbare ondersteuning bij het vinden van de geschikte kandidaat? Neem dan contact met ons op! Bij Apics Flexjobs, het uitzendbureau Alphen aan den Rijn, staan we klaar om jouw bedrijf verder te laten ontwikkelen en te ondersteunen op het gebied van personeelszaken. Wij helpen je graag verder! En volg ons op social media op Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.