Vacatures bij het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

12 februari 2024

Ben jij bekend met Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn? Wist je dat we ook een hele boel leuke vacatures hebben in de omgeving van Alphen aan den Rijn?

Ben jij bekend met Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn? Wist je dat we ook een hele boel leuke vacatures hebben in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Zo kan je lekker dichtbij huis aan de slag! Ideaal toch?! De vacatures zijn variërend van een logistieke baan tot klantenservice en van Operator tot Magazijnmedewerker. Lees deze tekst snel door als je jouw droombaan wil vinden!  

Het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn gericht op de logistieke sector  

Heb jij affiniteit met de logistieke sector? Dan zijn er verschillende vacatures die jij interessant gaat vinden! Zo zijn wij op zoek naar Reachtruckchauffeurs, Magazijnmedewerkers en Allround Logistiek Medewerkers. Deze functies zijn in Alphen aan den Rijn en in Zoeterwoude. Hoewel we nog niet te veel over de opdrachtgever kunnen weggegeven, is het goed om te weten dat beiden functies een uitdagende werkomgeving, een aantrekkelijk salaris en diverse doorgroeimogelijkheden bieden.  

Op zoek naar een andere functies?  

Klantenservice 

Ga je liever aan de slag in de klantenservice? Dan is een bezoekje aan onze website ook zeker de moeite waard! Als uitzendbureau in Alphen aan den Rijn zijn we ook op zoek naar professionals die in de klantenservice willen werken. Bij deze functies ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten én speel je een belangrijke rol in het bieden van een uitstekende service. Zowel in Alphen aan den Rijn als in Zoeterwoude hebben we mogelijkheden in deze tak van sport. De salarissen kunnen variëren afhankelijk van de jaren ervaring en kwalificaties.  

Operator  

Daarnaast zijn we ook op zoek naar gemotiveerde Operators, die willen werken in Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude. Als Operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van productiemachines en zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Deze functies bieden niet alleen een erg prettig salaris, maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. Dit zijn functies waar jijzelf van kan groeien!  

Ben je nieuwsgierig naar andere interessante vacatures? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op!  

Meer weten over ons uitzendbureau Alphen aan den Rijn? 

Apics Flexjobs is dé partner voor personeelsbehoefte en carrièremogelijkheden in de logistieke sector. Als uitzendbureau Alphen aan den Rijn ligt bij ons de focus op persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit. Verder streven we ernaar om duurzame relaties te creëren tussen werkgever en werknemers. Onze expertise in het vinden van de juiste kandidaten, die perfect passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen. Of het nu gaat om het invullen van tijdelijke posities of het vinden van vaste krachten, wij staan klaar om ondersteuning te bieden. Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team van professionals, bieden we maatwerkoplossingen. Bij Apics Flexjobs streven we ernaar om de beste resultaten te behalen.  

Neem contact op met Apics Flexjobs  

Wil je jouw personeelsbehoefte invullen of ben je op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden in de logistieke sector? Neem dan contact op met Apics Flexjobs, het uitzendbureau Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en werknemers. Met ons uitgebreide netwerk en toegewijde team staan we klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw doelen. Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bereiken van succes. Contact opnemen kan via 0172 260 600 of per mail via info@apicsflexjobs.nl. En volg ons op social media op Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.