Het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn; Apics Flexjobs

16 augustus 2023

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Alphen aan den Rijn dat echt het verschil maakt? Zoek dan niet verder! 

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Alphen aan den Rijn dat echt het verschil maakt? Zoek dan niet verder!  Apics Flexjobs kan vandaag nog beginnen aan jouw zoektocht naar kwalitatief hoogwaardig personeel in de logistieke branche. In deze tekst ontdek je waarom Apics Flexjobs het uitzendbureau​,​ in Alphen aan den Rijn​,​ is voor jouw bedrijf.  

De expertise en betrokkenheid van Apics Flexjobs 

Een van de voornaamste redenen waarom Apics Flexjobs uitblinkt, is de diepgewortelde kennis en expertise. Al meer dan 11 jaar is Apics Flexjobs een gevestigd uitzendbureau in Alphen aan den Rijn. ​​Om deze reden begrijpen we de specifieke behoeften en uitdagingen van bedrijven in deze regio en omstreken. We kennen de bedrijfsculturen en de trends in de arbeidsmarkt. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig advies te geven en de juiste kandidaten te selecteren die perfect passen bij onze samenwerkingspartners. 

Daarnaast is persoonlijk contact erg belangrijk voor ons. Bij Apics Flexjobs behandelen wij onze samenwerkingen en kandidaten niet als een nummer, maar​​ wij willen​​ beiden partijen écht leren kennen. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften en cultuur en wij nemen graag de tijd om die echt te begrijpen. Het team van Apics Flexjobs kent onze samenwerkingspartners en kandidaten persoonlijk. Hierdoor zijn wij in staat om een perfecte match te maken tussen de werkgever en werknemer.  

Een flexibel en betrouwbaar uitzendbureau in Alphen aan den Rijn 

Apics Flexjobs heeft een breed scala aan diensten om te bieden aan de kandidaten en werkgevers. Zo kan je als bedrijf op zoek zijn naar tijdelijk personeel of vaste medewerkers met specifieke vaardigheden. Op ​beide​​ ​aanvragen heeft Apics Flexjobs kandidaten die voldoen aan de eisen van het bedrijf.  

En aan de andere kant ben jij misschien wel een waardevolle kandidaat die ​​op zoek is naar een baan in de logistiek, maar je bent nog niet in het bezit van een VCA-diploma. Dan helpen wij jou aan dit certificaat! Door onze flexibiliteit en betrokkenheid kunnen wij snel schakelen, waardoor jij snel het personeel of de baan vindt die je zoekt! 

Wij begrijpen dat bedrijven behoefte hebben aan snelle en efficiënte oplossingen. Bij Apics Flexjobs streven we ernaar om binnen zeven dagen de juiste kandidaten op gesprek te laten komen bij de werkgever. Maar daar stopt ons werk niet, wij blijven betrokken ook na de plaatsing van de kandidaat. Zo ​​bespreken we met de werkgever en uitzendkracht hoe de samenwerking verloopt en mochten er ontwikkelpunten zijn, dan pakken wij die ook op. Daarnaast nemen wij de volledige administratie, die erbij een plaatsing van een kandidaat komt kijken, voor onze rekening.  

Als laatste kan je ervan​ ​uitgaan dat je aan Apics Flexjobs een betrouwbare samenwerkingspartner hebt. Dit laten we niet alleen zien in onze kernwaarden en handelen. Maar het team, dat werkzaam is in het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn, is hier ook voor gecertificeerd. Zo hebben onze intercedenten een SEU-certificaat. Dit geeft extra zekerheid van kwaliteit van onze medewerkers in de uitzendbranche.  

Daarnaast heeft Apics Flexjobs, als uitzendbedrijf, ook verschillende certificeringen behaald. Dit zijn de SNA, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001 certificaten. Deze worden jaarlijks vernieuwd en onderworpen aan strenge audits om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen in deze branche.  

Kom in contact 

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak en kom met ons in contact!  Neem gerust een kijkje tussen op onze website en twijfel niet om contact op te nemen voor eventuele vragen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ontvang binnen één werkdag reactie.