EPT

Als je werkt in de logistiek dan heb je ze vast al gezien, de EPT. EPT staat voor elektrische pallettruck en wordt gebruikt om spullen te verplaatsen over een kleine afstand. Dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren en daarom is er een e-learning waarin je precies leert hoe je de EPT veilig kunt gebruiken. Heb jij al ervaring met de EPT in de logistiek of wil je hier graag mee gaan werken? Via Apics Flexjobs kun je deze e-learning gemakkelijk vanuit huis doen.

Meld je hier aan voor de cursus!

EPT certificaat
EPT

Tijdbesparing

De EPT wordt voornamelijk gebruikt voor intern transport en is voornamelijk geschikt om goederen op pallets te verplaatsen. Het zorgt er voor dat jij in 1 keer grote hoeveelheden goederen kunt vervoeren. Hierdoor heb je meer tijd over voor de andere werkzaamheden die jij moet doen op een dag. Er is natuurlijk genoeg te doen in de logistiek. Ben je benieuwd waar je met de EPT kunt werken of zoek je naar een andere baan in de logistiek?

Bekijk hier al onze vacatures

Alternatieve cursussen

Werken ze bij jou in het magazijn niet met de EPT, maar juist met de heftruck of reachtruck? Deze cursussen kun je ook doen via Apics Flexjobs! Of wil je jezelf verder verdiepen in een bepaalde brache, zoals de farma of voedsel? Dan bieden wij een GDP of HACCP cursus aan, zodat jij veilig kunt werken met de producten. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Bekijk hier al onze cursussen

Alternatieve cursussen

Aanmeldformulier opleidingen & cursussen

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de door jou gekozen optie.