GDP

Als je in de farmacie werkt met geneesmiddelen dan heb je vast wel gehoord van GDP. Dit staat voor Good Distribution Pratice en zorgt er voor dat de kwaliteit en werking van de geneesmiddelen continue gelijk blijft. Je wilt natuurlijk niet dat een geneesmiddel dat je nodig hebt je niet meer beter maakt.

Werk jij al in de farmaceutische industrie of wil je hier graag in werken, maar heb je nog geen GDP certificaat? Dan kun je dit via Apics Flexjobs behalen!

Meld je hier aan voor de cursus!

GDP
Medicijnen

Richtlijnen

De GDP stelt richtlijnen voor het aankopen, ontvangen, opslaan, exporteren en transporteren van geneesmiddelen. Iedereen die werkt met de geneesmiddelen moet zich hier aan houden. Er volgen vaak controles om te controleren of dit ook volgens de richtlijnen gebeurd. Wil je ook graag werken in de farmacie? Apics Flexjobs werkt met verschillende opdrachtgevers die hierin gespecialiseerd zijn.

Bekijk hier al onze vacatures

Overige logistieke cursussen

Als je werkt in de logistiek dan zijn er nog veel meer cursussen die je kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcursus of EPT. Deze machines worden vaak gebruikt om spullen van de ene naar de andere plek in het magazijn te verplaatsen. Dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren en daarom moet je eerst een certificaat behalen voordat je deze machines mag gebruiken. Benieuwd welke cursussen Apics Flexjobs nog meer aanbiedt?

Bekijk hier al onze cursussen

Overige logistieke cursussen

Aanmeldformulier opleidingen & cursussen

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de door jou gekozen optie.