HACCP

Als je werkt met voedsel dan is het belangrijk dat je let op de voedselveiligheid. De kans is ook groot dat je wel eens gehoord hebt van HACCP. Dit staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en wordt gebruikt in de voedinsmiddelenindustrie om de veiligheid van voedsel te waarborgen. Wil je graag werken met voedsel of doe je dit al, maar heb je het certificaat nog niet? Behaal het dan via Apics Flexjobs!

Meld je hier aan voor de cursus!

HACCP
Voedselcontrole

Voedselveiligheid

Het HACCP-systeem is bedoeld om de veiligheid van voedsel te waarborgen door het voorkomen, elimineren of verminderen van de risico's die verbonden zijn aan voedselproductie. Dit systeem wordt gebruikt door voedselproducenten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat hun producten veilig zijn voor consumenten om te consumeren. Ben je benieuwd waar je via Apics Flexjobs kunt werken met voedsel?

Bekijk hier al onze vacatures in de food

Andere logistieke cursussen

Er zijn natuurlijk nog veel meer cursussen die voor jou interessant zijn. Alle producten moeten in het magazijn ook verplaatst worden. Vaak gebeurd dit met een heftruck, EPT of reachtruck. Soms worden al deze hulpmiddelen zelfs gebruikt. Voor elk van deze machines zijn er aparte cursussen te doen en certificaten te behalen. Benieuwd wat we allemaal nog meer aanbieden?

Bekijk hier al onze cursussen

Andere logistieke cursussen

Aanmeldformulier opleidingen & cursussen

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de door jou gekozen optie.