Heftruckcertificaat

De heftruck wordt in het magazijn gebruikt om zware goederen van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Vaak gaat het om het verplaatsen over een korte afstand, bijvoorbeeld het in- of uitladen van een vrachtwagen of container.

Wil jij ook werken met de heftruck, maar heb je hier nog geen certificaat voor? Deze kun je via ons behalen!

Meld je hier aan voor de cursus!

Heftruck cursus
Heftruckcertificaat

Veilig werken op de heftruck

Het werken op de heftruck mag bij Apics Flexjobs pas als je een certificaat hebt behaald. Tijdens de cursus leer je hoe je de heftruck veilig moet bedienen, maar ook waar je nog meer op moet letten. Vaak wordt er namelijk gewerkt via procedures en instructies die nauwkeurig gevolgd moeten worden. Je bestuurt namelijk een zware heftruck die flink wat schade kan aanrichten als er niet goed mee om wordt gegaan. Je moet dan ook constant rekening houden met de veiligheid van jezelf en anderen.

Benieuwd waar je via ons kunt werken op de heftruck?

Bekijk hier al onze heftruck vacatures

Logistieke cursussen

Naast een cursus om je heftruckcertificaat te behalen biedt Apics Flexjobs nog veel meer logistieke cursussen aan. Wordt er bijvoorbeeld bij jou in het magazijn niet gewerkt met een heftruck, maar met een EPT of reachtruck? Deze cursussen verzorgen wij ook. Of wil je juist meer leren over het veilig werken met voedsel? Dan is de HACCP cursus echt iets voor jou.

Bekijk hier al onze cursussen

Logistieke cursussen

Aanmeldformulier opleidingen & cursussen

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de door jou gekozen optie.