De leukste banen bij de beste logistieke bedrijven!

De leukste logistieke banen

Als je op zoek bent naar een leuke, afwisselende en uitdagende baan in de logistiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een baan voor je die echt bij je past, zodat je iedere dag met een grote glimlach aan het werk gaat.

We staan altijd voor jou klaar

Persoonlijkheid staat bij ons voorop, je bent voor ons geen nummertje en wij kennen jou en jouw verhaal. Waar anderen ophouden gaan wij door. We kunnen niet wachten om een leuke baan voor je te vinden, dus schrijf je snel in!

De leukste logistieke bedrijven

Wij werken alleen samen met bedrijven die dezelfde visie hebben als Apics Flexjobs. Dit betekent dat ze goed voor je zijn, door je de juiste aandacht te geven die je verdient en ervoor te zorgen dat je werkt op een plek waar je gelukkig bent.

Actueel

Hey Magazijnmedewerker, Apics Flexjobs zoekt jou!

20 maart 2024

Apics Flexjobs is hét uitzendbureau voor de logistieke sector. Zo hebben wij verschillende dynamische vacatures voor een Magazijnmedewerker openstaan. Ben jij je aan het verdiepen voor jouw vervolgstudie, ben je net klaar met school of is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

Lees meer

Top 10 leukste banen in de logistiek met Apics Flexjobs

13 maart 2024

Volg jij Apics Flexjobs al een tijdje? Dan ben je vast bekend met onze leukste banen in de logistiek! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een ervaren uitzendbureau in Alphen aan den Rijn, waarbij we ons richten op de logistieke sector.

Lees meer

Vacatures bij het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

12 februari 2024

Ben jij bekend met Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn? Wist je dat we ook een hele boel leuke vacatures hebben in de omgeving van Alphen aan den Rijn?

Lees meer

Werknemers

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf, waar je voor een lange tijd kunt werken, in een leuk team én voor een goed salaris en zou je dit het liefst willen doen bij een logistiek bedrijf? Stop met zoeken! Wij hebben namelijk een groot aanbod aan verschillende logistieke bedrijven die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek.

Dus of je nu houdt van het rijden op een heftruck, productiewerk of heel veel verschillende dingen wilt doen in het magazijn. Wij hebben het allemaal. Als je hier klikt kun je al onze vacatures bekijken.

Bekijk alle logisitieke vacatures

Werkgevers

Wil je je geen zorgen meer maken over het vinden van nieuw en goed personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat gaan wij namelijk voor je doen! Wij kunnen snel schakelen, dus we zorgen dat je in een zeer korte tijd geschikte kandidaten ontvangt. Wij leveren kwalitatief goed personeel, met veel ervaring, die zin hebben om te starten én volledig voldoen aan jouw eisen.

Hoe Apics Flexjobs jouw bedrijf aan goed personeel helpt

Apics Flexjobs

Iedere dag opnieuw is ons doel om de beste matches te maken tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Wij kennen beide partijen als geen ander, dus laat dat maar aan ons over. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitzenden in de logistiek weten wij wat onze klanten en kandidaten nodig hebben en hoe wij hen het beste kunnen helpen.

Maak kennis met het team van Apics Flexjobs