Blogs

At Apics Flexjobs we are always trying to make your job even more interesting. That is why we share useful tips and our experiences in our blogs. Discover what tips we have for you!

{name}
13 mei 2024

Wij bemiddelen Logistiek Medewerkers in de logistieke sector

Apics Flexjobs is een uitzendbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van onder andere Logistiek Medewerkers. Hierbij leggen wij een sterke focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitgebreide kennis in de logistieke sector.

Read more

{name}
9 mei 2024

Zoek jij naar één van de leukste banen in de logistieke sector?

Ben jij op zoek naar één van de leukste banen in deze sector? Bij Apics Flexjobs zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van logistiek talent en helpen we jou graag aan de leukste banen in de logistieke sector.

Read more

{name}
11 april 2024

Het uitzendbureau Alphen aan den Rijn met de juiste certificaten

Bij Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn, zijn we gericht op het bieden van de juiste dienstverlening. We gaan een stapje verder dan alleen het aanleveren en voorstellen van geschikte en gecertificeerde kandidaten.

Read more

{name}
10 april 2024

Apics Flexjobs maakt zich sterk voor jou!

Apics Flexjobs zet zich iedere dag opnieuw in voor haar kandidaten. We vinden het belangrijk om meer te bieden dan alleen hulp bij het vinden van jouw droom baan.

Read more

{name}
12 februari 2024

Vacatures bij het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Ben jij bekend met Apics Flexjobs, hét uitzendbureau Alphen aan den Rijn? Wist je dat we ook een hele boel leuke vacatures hebben in de omgeving van Alphen aan den Rijn?

Read more

{name}
13 maart 2024

Top 10 leukste banen in de logistiek met Apics Flexjobs

Volg jij Apics Flexjobs al een tijdje? Dan ben je vast bekend met onze leukste banen in de logistiek! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een ervaren uitzendbureau in Alphen aan den Rijn, waarbij we ons richten op de logistieke sector.

Read more

{name}
20 maart 2024

Hey Magazijnmedewerker, Apics Flexjobs zoekt jou!

Apics Flexjobs is hét uitzendbureau voor de logistieke sector. Zo hebben wij verschillende dynamische vacatures voor een Magazijnmedewerker openstaan. Ben jij je aan het verdiepen voor jouw vervolgstudie, ben je net klaar met school of is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

Read more

{name}
8 februari 2024

5 sollicitatievragen voor een Magazijnmedewerker

Sta jij op het punt om een nieuwe stap te nemen in jouw carrière als Magazijnmedewerker? Deze stap kan best spannend zijn! Of nu zelf een sollicitatiegesprek moet voorbereiden of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Read more

{name}
11 januari 2024

Geldigheid en noodzaak bij een heftruck certificaat halen

De vraag of een heftruck certificaat halen verplicht is, komt vaak naar voren. Hoewel het wettelijk gezien niet verplicht is om een heftruck certificaat te behalen, schrijft de Arbowet voor dat vereisten instructies noodzakelijk zijn bij het besturen van een heftruck.

Read more

{name}
10 januari 2024

10 sollicitatietips van Apics Flexjobs voor in de logistiek

Apics Flexjobs richt zich op het bemiddelen van banen in de logistieke sector. Om jou goed voor te bereiden op het sollicitatieproces delen wij vandaag 10 waardevolle tips.

Read more

{name}
14 december 2023

Vacature voor logistiekmedewerker en meer!

Apics Flexjobs is jouw uitzendpartner in de logistieke sector. Misschien ben je al een rot in het vak óf kom je net van school en kan je niet wachten om lekker aan de slag te gaan? Een rol als logistiekmedewerker bij Apics Flexjobs is een ideale carrière stap. 

Read more

{name}
12 december 2023

Apics Flexjobs: uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Welkom, wij zijn Apics Flexjobs, hét uitzendbureau dat jouw behoeften begrijpt. We ondersteunen op het gebied van aan flexibele arbeid vanuit het uitzendbureau Alphen aan den Rijn.

Read more

{name}
9 november 2023

De werkzaamheden van een Magazijnmedewerker

Als Magazijnmedewerker heb jij een belangrijke rol in het magazijn of de loods van een bedrijf. Je bent hier verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van het goederenverkeer.

Read more

{name}
16 november 2023

Heftruck certificaat halen voor een toekomst in de logistieke sector

Werken in de logistiek biedt een wereld aan kansen en een heftruck certificaat halen opent deuren naar nog meer mogelijkheden en een verbeterde veiligheid op de werkvloer.

Read more

{name}
19 oktober 2023

Werkzaam als Logistiek Medewerker in de havens

Is een carrière, die draait om efficiëntie, planning en het coördineren van een enorme goederenstroom. Is dat iets voor jou? Als Logistiek Medewerker, in de havens, is dit dagelijkse kost.

Read more

{name}
10 oktober 2023

Apics Flexjobs, het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Wij staan klaar om jouw loopbaan te transformeren. In ons uitzendbureau, in Alphen aan den Rijn, verbinden wij waardevolle talenten met toonaangevende logistieke bedrijven.

Read more

{name}
16 augustus 2023

Het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn; Apics Flexjobs

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Alphen aan den Rijn dat echt het verschil maakt? Zoek dan niet verder! 

Read more

{name}
5 september 2023

Magazijn Medewerker, alle ins en outs over deze functie

Ontdek wat het werk van een Magazijn Medewerker inhoudt en welke competenties van belang zijn.

Read more

{name}
16 augustus 2023

Een dag in het leven van een logistiek medewerker

Altijd al benieuwd geweest naar hoe een dag van een logistiek medewerker eruit ziet?

Read more

{name}
9 augustus 2023

Een heftruck certificaat halen is cruciaal voor je carrière!

In een wereld die steeds afhankelijker wordt van logistiek en efficiënt goederenbeheer, is het verkrijgen van certificaten van onschatbare waarde. Een heftruck certificaat halen bijvoorbeeld… Het kan je een voorsprong geven op de arbeidsmarkt.

Read more

{name}
17 juli 2023

De cruciale rol van een teamleider logistiek!

Een efficiënte logistieke operatie is cruciaal voor het succes van elk bedrijf dat goederen produceert, verwerkt of distribueert. Binnen dit complexe proces speelt de teamleider logistiek een essentiële rol.

Read more

{name}
10 juli 2023

Logistiek werk: Ontdek waarom het zo leuk is!

Logistiek werk is een essentieel onderdeel van het moderne bedrijfsleven. Het zorgt voor een efficiënte en tijdige levering van goederen, waardoor bedrijven kunnen functioneren en klanttevredenheid wordt gegarandeerd.

Read more

{name}
8 juni 2023

Een sollicitatiebrief schrijven? Essentiele stap in jouw sollicitatieproces!

Ben jij op dit moment hard op zoek naar een nieuwe baan en zit jij midden in het sollicitatieproces? Een goede sollicitatiebrief schrijven is hierin een belangrijke stap!

Read more

{name}
5 juni 2023

5 tientjes voor vriendjes!

Wil jij graag 50,- euro verdienen? Dat kan... Hieronder lees je hoe!

Read more

{name}
15 mei 2023

Jouw sollicitatiegesprek opvolgen? Dat doe je zo!

Het opvolgen van een sollicitatiegesprek is een belangrijk proces in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. In onze blog vertellen we jou alles wat je moet weten over het opvolgen van jouw gesprek!

Read more

{name}
8 mei 2023

Werken als orderpicker? Wij vertellen alles over deze functie!

Werken als orderpicker kan een uitdagende maar ook belonende baan zijn. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten en goederen die klanten hebben besteld.

Read more

{name}
1 mei 2023

Uitzendbureau logistiek, wij helpen jou aan personeel!

De logistieke sector is een belangrijk onderdeel van de economie. Wij vertellen je alles over uitzendbureaus in de logistieke sector. Lees vooral onze blog!

Read more

{name}
20 april 2023

Alles over transport en logistiek!

Binnen onze moderne economie is transport en logistiek van essentieel belang. Wil jij graag meer te weten komen over transport en logistiek? Lees onze blog!

Read more

{name}
3 april 2023

Alles over de functie magazijnmedewerker!

Als magazijnmedewerker ben je onmisbaar, je bent namelijk de essentiële schakel binnen een bedrijf. Maar waarom? Lees onze blog!

Read more

{name}
30 maart 2023

Wat maakt logistiek werk zo leuk?

Logistiek werk is een dynamische en boeiende sector die een breed scala aan uitdagingen biedt. Maar wat maakt logistiek werk nu zo leuk?

Read more

{name}
1 maart 2023

Toe aan een salarisverhoging? Wij geven je 5 tips!

Om een salarisverhoging vragen, het kan een lastig onderwerp zijn om aan te snijden bij je werkgever. Toch zijn we er op een gegeven moment allemaal aan toe.

Read more

{name}
22 februari 2023

Wat doet een logistiek medewerker?

De rol van een logistiek medewerker is essentieel voor het succes van elke onderneming die producten verkoopt en verzendt.

Read more

{name}
9 februari 2023

Cv maken met deze 8 onderdelen en tips!

Cv maken! Ga jij solliciteren voor een baan? Dan kan een curriculum vitae, oftewel een cv, niet ontbreken… Maar hoe maak je nou een goed cv?

Read more

{name}
1 februari 2023

Waarom werken als monteur? Wij geven 5 redenen!

Werken als monteur is een uitdagende en veelbelovende carrière voor degenen die geïnteresseerd zijn in techniek en het oplossen van complexe problemen.

Read more

{name}
19 januari 2023

Personeelstekorten in de logistiek

Meerdere sectoren lijden door een personeelstekort en jammer genoeg valt de logistiek hier ook onder. Wij vertellen jou meer!

Read more

{name}
11 januari 2023

Werkplezier verhogen? Wij geven jou 4 manieren!

Wil jij het maximale uit jouw baan halen? Logisch. Het is van groot belang dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft bij z’n huidige baan.

Read more

{name}
3 januari 2023

Een salarisindicatie geven, hoe doe je dat?

Het geven van een salarisindicatie kan een lastige taak zijn, vooral als je niet zeker weet wat een redelijk salaris is voor de functie waarvoor je solliciteert.

Read more

{name}
5 januari 2022

Dealing with stressful work situations

Everyone experiences stress at some point. But what if the stress becomes too much? Last week was the 'stress at work week' where we emphasised stress awareness for both employees and employers.

Read more

{name}
21 december 2022

Sollicitatiegesprek tips: maak indruk bij je kennismaking!

Op zoek naar sollicitatiegesprek tips? Zoek niet verder. We hebben een aantal belangrijke tips voor je verzameld. Zo stap jij met een zelfverzekerd gevoel je afspraak in.

Read more

{name}
19 september 2022

Work atmosphere

A good working atmosphere is very important, for both you and your colleagues. A good atmosphere increases performance and quality of work, reduces absenteeism and everyone goes to work with more pleasure! 

Read more

{name}
1 januari 2022

Snel €20,- verdienen?

Geld verdienen door maar één belletje te doen of één appje te sturen naar een vriend? Huh? Hoe werkt dat dan? Ik hoor je denken!

Read more

{name}
15 augustus 2022

6 Reasons to work in logistics

Who wouldn't want to work in logistics? It is an industry that is always on the move. Not only to transport goods, but also to make work easier. Think of the use of robots to make the work easier.

Read more

{name}
1 januari 2022

Interview measures

If you have an interview at our office, you must adhere to these measures. Prefer an online interview? No problem! Will we see you soon at one of our clients?

Read more

{name}
1 januari 1970

Tips for making a good CV

There are usually many people who respond to the same vacancy. The people who see your CV want to see at a glance who you are, what you can do and why you fit the vacancy you are applying for. Are you not doing this properly?

Read more

{name}
2 november 2022

Recommend a friend and get €50 yourself

Do you currently enjoy working for Apics Flexjobs or have you done so and know someone else who is looking for work? Then you can earn another €50 here now.

Read more

{name}
5 juli 2022

How do you lift safely?

Lifting is often done in the workplace, so it is useful to know how to do it safely. According to the law, you may only lift a maximum of 23 kg for a prolonged period. If it is more, you will have to take it up with a colleague. Lifting goods correctly can prevent many complaints. For instance, you can prevent back problems.

Read more

{name}
7 maart 2022

Help a friend find work and earn €50

Do you know someone who's looking for work but can't find the right job? And do you want to earn €50 for helping out? Then check out our campaign!*

Read more

{name}
1 januari 1970

Happiness at work

Do you know what that is? Yes, having fun at work is fun, but you have to earn your living, right? That is what many people think, but it is very important that you do experience job satisfaction! Below, you can read what job satisfaction is all about, how you can check yourself to see if you experience job satisfaction and what you can do if you are not happy at work.

Read more